Olen Hannamari, chihuahua-harrastaja Lahdesta. Perheeseemme kuuluu mieheni, poika ja tytär sekä rakkaat chihuahuamme. Joukon jatkeena meillä on myös kaksi Maine Coonia.

Pitkäaikainen haaveeni chihuahuasta toteutui vuonna 2007, kun meille muutti ensimmäinen rodun edustaja. Hyvin pian tuli toinen ja kolmas ja harrastus vei mukanaan. Kennelnimeni Daliana’s olen saanut vuonna 2010 ja se on hyvin perinteisesti muodostettu koirieni nimistä.

Kasvatukseni tavoitteena on rodunomainen Chihuahua. Koiran tulee olla mahdollisimman lähellä rotumääritelmää niin ulkomuodon kuin luonteenkin osalta. Chihuahua on valpas, eloisa ja rohkea. Jotta nämä ominaisuudet pääsevät kehittymään suotuisasti luovutusiän jälkeen, tulee koiran lajityypilliset tarpeet täyttää ja se onkin omistajan tärkein tehtävä.

Olen Suomen Kennelliiton, Chihuahua Ry:n, Salpausselän koirankasvattajat Ry:n ja Suomen Koirankasvattajat Ry:n jäsen. Olen allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen ja 2016-2017 olen suorittanut Kasvattaja-Akatemian. Yhteistyökumppanimme on Golden Eagle, ja koko laumamme vauvasta vaariin syövät merkin ruokia.

Kiitos käynnistäsi sivuillamme ja tervetuloa uudelleen!

Hannamari

img_2155.jpg