2020

Kaksi pentuetta ja Korona

Tänä vuonna näyttelykalenteri oli mukavan runsas, kunnes Korona-tilanne muutti kaiken ja kalenteri tyhjeni täysin. Päätimme perua osallistumisemme koko vuodeksi ainakin ulkomaille ja kotimaan osalta harkitsemme pariin näyttelyyn osallistumista loppuvuonna.

Pentusuunnitelmatkin muuttuivat osittain, ja maaliskuun jälkeiset suunnitellut astutukset peruimme matkustuskieltojen vuoksi. Meille kuitenkin syntyi maaliskuussa kaksi pentuetta.

Marla synnytti 13.3 perjantaina kolme narttupentua, joista yksi valitettavasti menehtyi synnytyksessä. Kaksi kaunista ja reipasta pentua kuitenkin jäi ilostuttamaan meitä ja myöhemmin toinen heistä muutti sijoitukseen samaan kotiin kuin äitinsä. Sen osalta siis jatkoa seuraa parin vuoden kuluttua.

Coco synnytti 22.3 kaksi pentua, joista toinen valitettavasti menehtyi muutama tunti synnytyksen jälkeen. Tiineys oli haastava, ja lopputiineyden aikana menetimme muut pentueeseen kuuluneet pennut. Onneksi kuitenkin yksi henkiin jäänyt tyttö oli reipas ja elinvoimainen.