2015

4.10 Tuulos

Olihan hieno päivä Tuuloksen ryhmänäyttelyssä. Zorro oli VSP ja valioitui Suomen ja Viron valioksi. Tasan kuukausi sitten Zorro täytti 2 vuotta - on sitä odotettukin - ja ensi yrittämällä sai viimeisen valioitumiseen tarvittavan SERTin. Olen niin ylpeä tästä pojasta. 

Zorron sisko Daliana's Dark Mistress "Misti" (omistaja Marjut Kononoff) oli PN3 ja sai varaSERTin. Niin lähellä oli myös siskon valitoituminen.

Diablon ensidebyytti kehissä siirtyi. Näyttelyjärjestelyistä johtuen emme ehtineet kehään. Kun pääsimme Zorron kanssa ROP-kehästä, oli pitkäkarvaisten arvostelu jo avoimessa luokassa. Eli pieni vastoinkäyminen päivään, mutta onneksi muut tulokset paikkasivat tätä.

FI EE MVA Daliana's Dark Warrior Kuva: Satu Pellikainen

5.9 Harjumaa ja 6.9 Tallinna, Viro

Kahden päivän viikonloppureissu Tallinnassa on takana. Lauantaina Harjumaan KR näyttelyssä Manta oli ROP baby -pentuluokassa. Zorro oli PU2 ja SERT. Ja Yossu oli ROP ja sai SERTin, jolla valioituu Viroon. Tulosten puolesta siis kiva päivä, vaikkakin sää oli aika kamala.

Sunnuntaina Tallinnassa Manta ROP baby-pentuluokassa, Zorro VSP ja SERT ja Yossu jälleen ROP. Tuomarina Branislav Rajic. 

Erinomainen reissu siis kaikin puolin. 


24.8 meille syntyi pentue

Sunnuntai-iltana juuri kun olimme menossa nukkumaan, Cora päättikin alkaa synnyttämään. Siinä se alkuyö sitten meni lattialla istuen ja seuraten Coran rauhallista ja kaunista synnytystä. Hyvin helposti syntyi kaksi urosta ja kaksi narttua. Pentujen isä on Ettan.

22.8 Salcininkai, Liettua

Yossu (Daliana's Ambrosia) kävi Liettuassa ollen VSP ja sai SERTin, jolla valioituu Liettuan valioksi. Tuomarina  Andi Hudono.

Yossu osallistui myös parikilpailuun ja tuloksena BIS-pari. Erittäin hyvä reissu siis.

Kiitos Mia ja Marica, että Yossu pääsi teidän matkaan! 

25.7 Mikkeli KV

Hieno päivä takana Mikkelin kansainvälisessä näyttelyssä. Aurinko paistoi pitkästä aikaa ja kehän laidalla oli nautinnollista seurata kauniita koiria. Mukana oli vuoden tauon jälkeen Yossu, joka oli VSP ja sai CACIBin. Ja Zorro-poika oli PU3 ja sai SERTin. Marjut Kononoffin omistama Misti (Daliana's Dark Mistress) oli PN5 ja sai vara SERTin. 

12.6 Tuuri KR ja 13.6 Salo KR

Lauantaina Tuurissa Zorro PU3 ja vara SERT. 

Sunnuntaina Vale Salossa ROP!

31.5 Mänttä-Vilppula KR

Hieno päivä! Yhteisomistusuroksemme Vale oli Marjutin matkassa ja tuloksena VSP ja SERT. Ja se takoittaa sitä, että Valesta tuli tänään myös Suomen Muotovalio. Kiitos Marjutille Valen esittämisestä.

24.5 Hamina KV

Kylmä sää jatkuu ja kehän laidalla sai olla kunnon varusteissa. Zorro PU3 ja SERT. Tuomarina Brandt Rudi, 

2.4 Diablo saapui Italiasta

Diablo 4kk

Kotiuduimme yöllä lentokentältä tämä poika mukanamme. Diablo eli Sweet Indeed Tristin saapui laumamme jatkoksi. Ikää on tällä hetkellä neljä kuukautta. Kiitos jälleen Federica Depau tästä lupaavasta uroksen alusta. 

29.3 syntyi kaksi pentuetta

Cocon pennut vuorokauden ikäisinä

Coco ja Yossu synnyttivät pentueensa samana päivänä. Cocon pentulaatikossa tuhisee kaksi tyttöä ja Yossun laatikossa kaksi tyttöä ja poika. Myyntiin tulevista pennuista ilmoitetaan myöhemmin Myytävänä-sivulla. 

22.3 Lahti KV

Avasimme näyttelykauden Lahden kansainvälisessä näyttelyssä ja ei olisi voinut paremmin mennä. Zorro oli ROP ja sai SERTin sekä CACIBin (55 lk). Tuomarina Maarit Hassinen.