2014

28.9 meille syntyi F-pentue

Lumi sai 4 kermanväristä pentua. Pentulaatikossa tuhisee 1 uros ja 3 narttua. Pentueen isä on Vale. 
Myyntiin tulevista pennuista ilmoitan Myytävänä-sivulla muutaman viikon kuluessa.

Pentueen vanhemmat

Pennut 1 vrk

Kouvola 23.8 ja Heinola 24.8

Sillä aikaa kun Ettan ja Doris olivat Tallinnassa, Zorro ja Cora kävivät näyttäytymässä kotimaan näyttelyissä. Kouvolassa Zorro VSP ja SERT ja Cora PN2 ja VARASERT. Kouvolassa Zorro PU2 ja VARASERT ja Cora AVK1 ja SA. 

Viro, Tallinna 23. ja 24.8

Ettan ja Doris osallistuivat Tallinnassa kahteen kansainväliseen näyttelyyn. 23.8 näyttelyssä Ettan oli ROP ja sai CACIBin. Tämän myötä voimme hakea Kansainvälisen Muotovalion tittelin. Doris oli VSP-pentu. Eli hieno päivä kaiken kaikkiaan. Suuri kiitos Doriksen kasvattajalle Kristiina Feinmanille molempien koirien esittämisestä.

24.8 näyttelyssä Ettan oli PU2 ja sai vara CACIBin ja Doris oli VSP-pentu. 

Valkeakoski 16.8.2014

Aurinkoinen näyttelypäivä Valkeakoskella. Daliana's Dark Warrior "Zorro" VSP ja SERT. Tämä oli jo Zorron toinen SERT ja tällä kehittyvällä uroksella on ikää vasta 11kk. Daliana's Dark Mistress "Misti" (omistaja Marjut Kononoff) PN3 ja VARASERT.

Maailman voittaja 10.8.2014

Daliana's Dark Warrior "Zorro" ERI, Daliana's Dark Mistress "Misti" (omistaja Marjut Kononoff) ERI ja Sweet Indeed The Last Emperor "Ettan" ERI. Ettan pääsi seitsemän parhaan valion joukkoon (39 valiota). Chihuja oli ilmoitettuna yli 400 kappaletta, ja kehissä olikin toinen toistaan upeampia yksilöitä. 

Ristiina KR 19.7.2014

Hieno päivä Ristiinassa: Daliana's Ambrosia "Yossu" VSP, SERT ja Suomen Muotovalio! 
Ensimmäinen kasvattamani valio ja ensimmäisestä pentueestani. Ja Yossun poika Daliana's Dark Warrior "Zorro" (10kk) PU2 ja SERT. Olen erittäin tyytyväinen!

8.6 Helsinki KR

Zorron ja Cocon ensimmäinen esiintyminen junioriluokassa. Zorro ERI ja Coco ERI2 ja SA. Ihan mukava alku ensimmäiseen viralliseen näyttelyyn.

27.4 Lahti KV

Zorro oli ROP pentu ja Ettan VAL ERI2 SA. Siitä se näyttelykausi taas lähtee liikkeelle.

25.3 Meille syntyi pentue

(1+2) yhdistelmästä Chidelia Fashion By Valentino ja Zzman's Catalina. Kaikki pennut ovat lyhytkarvaisia.